Awards & prijzen

 

 

 

 

 

Foto kunstenaar Pieter Buijs uit Eindhoven
Even voorstellen Pieter Buijs kunstenaar

Kunst met een grap en een onverwachte twist dat is wat ik graag met mijn werk wil laten zien. Ik beperk me niet tot een bepaalde stijl en houd graag een open blik. De ene keer ontstaat iets op papier met verf, terwijl de andere keer je een totaal nieuw materiaal of medium toepast. Als echte Eindhovenaar ben ik fan van Eindhoven. In mijn werk zie je dit thema dan ook vaak terugkomen. Eindhoven is nou eenmaal de gekste! Tijdens mijn studie aan het Sint Lucas in Boxtel heb ik mijn creativiteit verder kunnen ontdekken. Bekijk mijn stencils, schilderijen, collages en andere werken.

 

Eindhovens Trots met Hans van Breukelen
Award afbeelding

Winnaar vakjury 'Eindhoven op een postzegel' 2011

Ontwerpwedstrijd om de nieuwe postzegel van Eindhoven te ontwerpen. Gekozen uit 326 inzendingen. Ontwerp is uitgegeven door PostNL.

Zilveren Eindhoven postzegel Pieter Buijs

Top- 5 notering pitch 'Eindhoven smilecurator' 2017

Wedstrijd van de gemeente Eindhoven om een curator te benoemen voor 'smile' projecten in de openbare ruimte.

Eindhoven curator smilefactor inzending Pieter Buijs
Prijsuitreiking Eindhoven op een postzegel Pieter Buijs
Prijsuitreiking Eindhoven op een postzegel Witte Dame Eindhoven
Eindhoven postzegel - Pieter Buijs