Toren van Pisa streetart project

 

Het project Smilefactor Eindhoven heeft tot doel om ludieke acties in de openbare ruimte uit te voeren. Voor dit project heb ik de toren van Pisa naar Eindhoven gehaald. Of beter gezegd ik heb meteen 4 torens van Pisa's geplaatst. In de binnenstad van Eindhoven vind je veel omvergereden paaltjes die mij deden denken aan de scheve toren van Pisa. Hiervoor heb ik 4 papieren maquettes gemaakt die ik over de paaltjes heb geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat en de leuke reacties van voorbijgangers en het publiek. En zeg nu zelf de toren van Pisa past toch perfect bij de Italiaanse stijl van de Piazza en de Bijenkorf! Hieronder zie je een foto impressie en de publicaties in het Eindhovens Dagblad en in Groot Eindhoven.

Toren van Pisa, uhh Piazza artikel Eindhovens Dagblad
Artikel Groot Eindhoven 4-7-2018 Toren van Pisa in Eindhoven